Terem bérlés


TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉG!
Egy edzőteremben is óriási lehetőségek rejlenek. Nagyon sokrétűen kihasználható és remek lehetőséget nyújt nem csak edzésekhez, foglalkozásokhoz, de workshopok, bemutatók, előadások helyszínéül is tud szolgálni! Portfóliót, reklám fotót vagy videót forgatnál edzőtermi körülmények között, akkor is jó helyen jársz!

Kiknek és milyen célra ajánljunk pontosan termünket?!

EDZŐKNEK OKTATÓKNAK FOTÓSOKNAK/VIDEÓSOKNAK STB...

  • Személyi és csoportos edzésekhez
  • Workshop és különböző termék bemutatókra
  • Fotózásra, videózásra. Portfólió, reklám, promo anyagok gyártására
  • Egyéni igények megvalósítására (pl, csapatépítő rendezvényre)


Mi egy box és erőnléti edzőterem vagyunk! Tehát a helyszín ennek megfelelően van felszerelve különböző eszközökkel mint például, box zsákok, box ring, funkcionális eszközök, fitness gépek. Ez igazából a tartalom gyártóknak lehet fontos. Ha edzőként keresel meg minket akkor természetesen használhatóak az eszközök is. Tartalom gyártóként ez külön megbeszélés tárgyát képezi.

Workshopok és termékbemutatóknál célszerű sporttal vagy egészséges életmóddal kapcsolatos témákban minket választani, de természetesen itt is rugalmasan állunk különböző megkeresések elé és helyszínt biztosítani Önöknek!

Ha például csatépítésre keresnek programot illetve helyszínt akkor egy sport foglalkozás keretein belül igyekszünk a lehető legjobbat nyújtani.

Terembérléssel kapcsolatban és árajánlat kérés esetén az alábbi telefonszámon lehetséges. Demeter Ferenc, 0620/458 2389.