Szolgáltatások

Csoportos edzés

Több ember vesz részt egy időben az edzésen, ennek ellenére mindenki a saját edzettségéhez, terhelhetőségéhez és igényeihez, képességeihez mérten tudja elvégezni az edzésmunkát szakember irányításával, segítségével. Jelenleg box és köredzés keretein belül van erre lehetőség.

Személyi edzés

Komplex felmérés és beszélgetést kővetöen közösen, edző és kliens meghatározzuk az igényeket és célokat. Ezek tudatában össze állítunk egy edzés tervet illetve programot, de mindig a kliens adott napi állapotát figyelembe véve határozzuk meg az edzés munka 100%-át! Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Páros személyi edzés

Komplex felmérés és beszélgetés ez esetben is szükséges az igények és célok meghatározásához. Leginkább párok, haverok, családtagok szoktak ezzel az edzésformával élni. Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kiscsoportos személyi edzés

Azoknak ajánljuk akik szeretnek társaságban, csapatban dolgozni de nem kedvelik az idegeneket vagy a nagy létszámú csoportos órákat. Mivel limitált a létszám (3-5fő) ezért jobban oda tud figyelni az edző a kliensekre, egyénre tudja szabni a gyakorlatokat, helyes technikai kivitelezésre is nagyobb hangsúlyt tud fektetni, így egyszerre kapják meg a személyi edzést és a csoportos órák nyújtotta élményt is az edzettek. Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Versenyfelkészítés, versenyeztetés

Fő profilunk a box/ökölvívás. Szívesen foglalkozunk utánpótlás nevelésel, de elit/felnőtt kategóriában is ugyan olyan elhivatottak vagyunk!
Jártasak vagyunk még testépítés-fitness, erőemelés szakágban is.

Ezen felül sportágtól függetlenül nagy lelkesedéssel veszünk részt sportolok erőnléti edzésében, verseny felkészítésében. Sportági szakedzőkkel közösen építjük fel az edzésprogramot az éves edzésterv és versenynaptárhoz igazodva. 

Sportrehabilitálás, rehabilitálás

Legyen szó sport sérülésről, balesetből adódó vagy korábbi műtétből származó mozgásszervi beszüküléssel vagy diszfunkciós panaszokkal esetleg rekreációs célal forduljon bizalommal szakirányú végzetséggel rendelkező személyi edzőnkhöz.

Masszázs

Masszázsra minden embernek szüksége van nem csak sportolóknak! Így várunk mindenki aki úgy érzi hogy szüksége van az izomzatának a felfrissülésre és gyorsabb regenerációra.

© 2023 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!